WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van 't Kokker Elleke maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Akkoord Meer Info
Home Aanbod Formules Blog FAQ Referenties Contact
Mijn culinair verlanglijstje
Referenties Recensies

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Al verschillende keren beroep gedaan op jullie culinaire kwaliteiten & steeds veelbelovend! Super lekker elke keer opnieuw! (Daarvoor rijden wij zelfs graag een uurtje heen & terug!)

- Els Dewaele -

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Zoals steeds tip-top in orde!

- Debaes Jan -

1

1

1

1

1

1

1

Genoten van al die culinaire meesterwerkjes, bediening op en top, bijgestaan met raad en daad...kortom 2 fantastische mensen om mee samen te werken die hun team perfect begeleid. Kijken al uit naar ons volgend feest!

- Lindsey Vermeulen -

1

1

Fun after work met een hapje en een drankje,… dat was de insteek voor het personeel van Vondels vzw MAAR jullie hebben ons verwend met culinaire bordjes vol lekkers, vlotte bediening, vriendelijk personeel. Het was een fijne samenwerking! Top team!

- Vondels vzw Bianca Decroix -

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Zaterdag terug een fantastisch bedrijfsfeest gehad onder leiding van Ellen en Guy. nu al voor het vijfde jaar op rij dat we met hen samenwerken en keer op keer blijven ze ons verbazen!!! dit jaar een zuiders thema en er werd zelfs gezorgd voor een professionele cortador die de Ebericoham ter plaatse kwam snijden. niet alleen was het eten weer top, maar ook de bediening voldeed aan onze grootste verwachtingen!! nogmaals een dikke proficiat en tot volgend jaar!! het LJX Team !

- LJX Technics BVBA -

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

nov 25, 2018

Ellen, Guy, het team, HET WAS SUPER!! Echt waar, mijn oprechte dank voor deze "super service" het inschatten van de situatie en vooral het LEKKERE eten!! Dus dikke duim aan jullie!

- Flanders Color NV - Oostkaai 23A 1 - Ieper -

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Onze bestelling voor kerstavond heeft super gesmaakt. Proficiat aan de chef!

- Ann Moerkerke -

1

1

Voor mijn 65ste verjaardag deden wij voor het verzorgen van ons feest beroep op 'tkokker Elleke. Alles was SUPER heel lekkere gerechtjes van begin tot einde. Bediening was top. Een aanrader.

- Warnez kristien -

1

1

1

Dag Ellen en Guy, We willen jullie nog eens van harte bedanken, niet zomaar maar heel heel heel hartelijk. Het was meer dan in orde en lekker. Iedereen was heel erg tevreden en dat wilden we jullie terugkoppelen: eventjes een paar uitspraken op rij • super lekker • origineel • heel verzorgd • prachtige en lekkere catering • leuk gevonden met die frietzakjes • amaai die hapjes zeg • heb heel lekker gegeten en zoveel • zeer vriendelijke bediening • ... en nog zoveel meer - nu nog als we iemand terugzien begint men er nog over. Een aantal noteerden jullie al voor 1 van de volgende gelegenheden. We wensen jullie verder veel succes met de zaak - Jullie zijn sterke professionele krachten tot binnenkort Adel & Philippe

- Adel & Philippe -

1

Dag Ellen en Guy, Een DIKKE proficiat voor het opdienen van zo’n lekkere feestmaaltijd gisteren ! Dit was echt subliem. Ik heb zoooo veel bof gehad. Wij houden een heel aangenaam gevoel over aan dit feestje ! Nicole was zo gelukkig. DANK U WEL ! PS : Hopelijk kom ik jullie op één of ander feest nog eens tegen !

- Nicole Demeulenaere -

1

1

1

Schrijf je in op onze nieuwsbrief